• Akadálymentes nézet

Internet


Az elmúlt néhány év nagy áttörést hozott a könyvtár életében. Informatikai eszközparkja nagymértékben megújult. Számos új számítógépet helyeztünk el részlegünkben, melyek a várják a világhálón szörfözni vágyókat. Az Internet részlegben így jelenleg 8 számítógép található, kiegészítve a gyermekrészleg számítógépeivel, ahol a gyerekek zavartalanul élhetik át a világháló nyújtotta tanulást segítő és szórakoztató élményeit.
Az internet hozzáférési sávszélességet az eszközparkunkhoz igazítottuk, így minden munkaállomáson gyors elérési lehetőség van.
Több egyéb szolgáltatás is várja a betérőket, így lehetőség van A/4-es és A/3-as nyomtatásra, fénymásolásra, szkennelésre, laminálásra és természetesen a leginkább főiskolások által igénybe vett spirálozásra. Ezen szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe, de árainkban mindig törekszünk egy optimális megoldást találni, mely megfelel az olvasói igényeknek.

Egy külön erre a célra kialakított munkaállomáson biztosítjuk a látássérültek számára az internet és számítógép használatot a JAWS program segítségével!

Továbbá helyet adunk még különböző számítástechnikai és internetes tanfolyamoknak, továbbképzéseknek.